Pentru unii contribuabili din Rosiori impozitul pentru casa si teren s-a triplat

Taxe mai mari

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In primele zile de incasari la Directia Impozite si Taxe, pensionarii rosioreni au facut coada la ghisee ca sa-si plateasca impozitele pentru cladiri terenuri si masini.Unii dintre contribuabili au constatat ca sumele datorate in acest an s-au triplat fata de 2015.

Pensionarii rosioreni sunt si in acest an primii contribuabili care isi achita integral taxele si impozitele chiar in primele zile ale anului. Este mai mult o cutuma in randul acestei categorii de contribuabili sa achite la inceput de an sumele datorate la bugetul local decat acordarea bonificatiei de 10%. La primele ore ale zilei era deja coada pana afara pe scarile din fata Directiei Impozite si taxe a municipiului Rosiorii de Vede si majoritatea sunt pensionari.

Nu putini au fost cei care au constatat ca in acest an au de platit sume mai mari la impozitul pentru locuinte si terenuri cei mai afectati de aceste majorari fiind proprietarii de la case cu teren aferent locuintei mai mare de 400 mp. Introducerea impozitului pe terenul de sub locuinta a majorat si impozitul apartamentelor de la bloc dar sumele sunt mult mai mici.