Peste 1.300 de locuri de munca, in strainatate, in aceasta perioada

Munca in strainatate

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

1.312 locuri de munca in strainatate sunt puse la dispozitia persoanelor interesate, prin reteaua Eures din cadrul Agentiei Judeteane pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman. Cei interesati sa participe la selectiile organizate, trebuie sa se inregistreze in baza de date a institutiei.

In cadrul A.J.O.F.M Teleorman functoneaza Compartimentul EURES, in cadrul caruia se acorda persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorilor mai multe servicii gratuite, precum: obţinerea unui loc de munca in conditii sigure, informare si consiliere profesionala, privind incadrarea in munca in strainatate, informatii detaliate asupra locurilor de  munca adecvate si despre conditiile de viata si de munca din alte state, precum si organizarea de burse ale locurilor de munca la solicitarea partenerilor EURES externi. La nivelul judetului Teleorman, peste 1.000 de persoane au depus dosare pentru a obtine un loc de munca in strainatate, dintre care 519 persoane au fost admise la selectiile organizate de Serviciul Public de Ocupare. Pentru aceasta perioada, prin reteaua Eures, sunt puse la dispozitia celor interesati sa lucreze in strainatate, 1.312 locuri de vacante, in tari precum: Belgia, Germania, Marea Britanie, Cehia, Spania, Suedia, Norvegia si Polonia.
Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre aceste locuri pot apela la compartimentul Eures din cadrul AJOFM Teleorman.
Numarul locurile de munca oferite in spatiul european, se modifica periodic.