Proiectul "Success" implementat de Universitatea Bucuresti a fost lansat la Rosiori

Proiectul "Success"

Economic

In cadrul proiectului "SUCCESS- Startup-uri Constituite pe Competente Economice Sustenabile de Succes" implementat de Universitatea Bucuresti incepand din acest an, la Rosiorii de Vede a avut loc un workshop de informare privind beneficiile acordate prin acest proiect. Acest program de sprijin antreprenorial se adreseaza persoanelor interesate din Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia.

Universitatea Bucuresti implementeaza, incepand din ianuarie 2018, proiectul Success, in cadrul unui program de sprijin antreprenorial la care vor participa 378 de persoane din judetele Orahova, Arges, Dambovita, Teleorman, Giurgiua, Ialomita si Calarasi, ce vor beneficia de formare antreprenoriala. In urma unei selectii, 46 de persoane vor primi sprijin un financiar in valoare de 170.000 lei pentru implementarea planurilor de afaceri. Prezentarea proiectului a avut loc la Casa municipala de cultura in cadrul unui eveniment organizat cu sprijinul Primariei Rosiorii de Vede.
Proiectul are o durata de implementare de 36 luni, o valoare totala de peste 11 milioane de lei, este cofinantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 "Romania Start Up Plus" si are ca scop cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non- agricol din zona urbana.