Tinerii rosioreni invata cum sa intre in lumea afacerilor

Antreprenoriat

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Caravana nationala de antreprenoriat a ajuns si in municipiul Rosiorii de Vede. Tinerii interesati sa devina independenti au invatat de la antreprenori de succes cum pot sa intre in lumea afacerilor. Intalnirea a avut loc la Casa municipala de cultura Rosiorii de Vede.

In acest an proiectul "Vreau sa fiu antreprenor" a inclus si comunitatea locala din Rosiorii de Vede. Aproape 100 de tineri rosioreni au participat la evenimentul organizat in cadrul campaniei "Caravana nationala de antreprenoriat". Cei doi antreprenori de succes, Aurelian Chioveanu și Florin Vişa, prezenti la eveniment au incercat cu povestile lor sa-i inspire pe tinerii rosioreni si sa-i incurajeze sa porneasca o afacere fara teama ca ar putea esua.
Tinerii prezenti la intalnire s-au aratat interesati de oportunitatile pe care le ofera antreprenoriatul si chiar au venit cu idei de afaceri pe care isi doresc sa le dezvolte in viitor.
In cadrul conferintei, antreprenoriatul este prezentat ca o alternativa de cariera si dezvoltare personala, dar este pusa in lumina si imaginea reala a antreprenorului roman, creator de valoare si de locuri de munca.