Targ de primavară

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman organizeaza o noua editie a targului de primavara. Acesta si-a deschis portrile incepand de astazi pe platoul din fata Finantelor Publice. Pana sambata, teleormanenii pot cumpara la pret de producator flori, pomi fructiferi, articole din piele dar preparate din care si produse apicole.

Ziua Nationala Rosiori

Momente solemne de Ziua Nationala la Monumentul Eroilor din Rosiorii de Vede. Administratia locala a organizat o ceremonie in memoria si onoarea eroilor rosioreni cazuti pe campul de lupta in Primul Razboi Mondial.

Capsula timpului

O multime de documente, fotografii, inregistrari video si audio, mesaje si scrisori au fost introduse in capsula timpului destinata locuitorilor municipiului Rosiorii de Vede din anul 2118. Capsula cu marturii ale prezentului pentru viitor a fost ingropata intr-un loc special amenajat in fata Primariei Rosiorii de Vede.

Monument Prunaru

Cei 300 de ostasi romani, care cu pretul vietii au aparat capitala, au fost comemorati astazi la Prunaru. Şarja de la Prunaru este considerată a fi cea mai eroică acţiune de luptă a oastei române din Primului Război Mondial.

Ziua Armatei

Ziua armatei a fost marcata astazi la Alexandria. Actiunea s-a desfasurat la Monumentul Eroilor din al Doilea Razboi Mondial. La actiune au participat atat oficialitati judetene si locale, cat si simpli cetateni.

Mai multe articole...

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C