Ziua comunei Orbeasca

Zeci de tineri, iubitori de folclor, dansatori în diferite ansambluri populare, atât din Teleorman, cât și din Olt și Dolj au urcat pe scena amplasată în târgul de la Orbeasca, cu ocazia zilei comunei, care are loc în fiecare an pe 15 august, de Sf. Mărie. Aceștia au deschis practic seara de spectacol, oferit de nume consacrate ale muzicii populare.

Zilele orasului Videle

Anul acesta s-au implinit 51 de ani de cand orasul Videle a luat fiinta. Astfel, vineri si sambata, autoritatile au imbracat urbea in haine de sarbatoare si au organizat o noua editie a Zileleor orasului. Timp de 2 zile, artisti consacrati ai muzicii populare dar si usoare au urcat pe scena amplasata in centrul urbei.

Zilele municipiului Rosiorii de Vede

Sambata seara s-a dat starul la distractie in municipiul Rosiorii de Vede, Edilul municipiului, alaturi de invitatii sai a deschis oficial sarbatoarea locala Zilele municipiului cu un mesaj adresat rosiorenilor de ziua lor.

Monumentul eroilor

In ziua sfanta a Inaltarii Domnului, rosiorenii si-au cinstit eroii in cadrul unui ceremonial desfasurat pe platoul din fata primariei unde se afla Monumentul eroilor. In cadrul evenimentului a fost oficiata o slujba de te deum  pentru eroii neamului si au fost depuse coroane in memoria lor.

Mai multe articole...