Zilele orasului Videle

Anul acesta s-au implinit 51 de ani de cand orasul Videle a luat fiinta. Astfel, vineri si sambata, autoritatile au imbracat urbea in haine de sarbatoare si au organizat o noua editie a Zileleor orasului. Timp de 2 zile, artisti consacrati ai muzicii populare dar si usoare au urcat pe scena amplasata in centrul urbei.

Monumentul eroilor

In ziua sfanta a Inaltarii Domnului, rosiorenii si-au cinstit eroii in cadrul unui ceremonial desfasurat pe platoul din fata primariei unde se afla Monumentul eroilor. In cadrul evenimentului a fost oficiata o slujba de te deum  pentru eroii neamului si au fost depuse coroane in memoria lor.

Zilele municipiului Rosiorii de Vede

Sambata seara s-a dat starul la distractie in municipiul Rosiorii de Vede, Edilul municipiului, alaturi de invitatii sai a deschis oficial sarbatoarea locala Zilele municipiului cu un mesaj adresat rosiorenilor de ziua lor.

Eroii islazeni comemorati

An de an, la data de 9 mai, un grup de locuitori ai comunei Islaz, între care și primarul, trece Dunărea la Grivița, în Bulgaria, pentru a-și comemora eroii căzuți în Războiul de Independență.

Mai multe articole...