Eric

Alexăndrenii, și nu numai sunt așteptați în data de 14 aprilie, începând cu ora 11, la stadionul municipal la un eveniment de strângere de fonduri pentru un băiețel în vârstă de 4 ani, din satul Păuleasca, comuna Frumoasa, grav bolnav. Finala meciurilor de fotbal se va juca împotriva unor foști jucători ai echipei Steaua București.

Agentii eroi de la Trivalea Mosteni

Poliția Română împlinește astăzi 197 de ani de la înființare. Pentru a marca momentul, Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman a organizat o ședință festivă, în cadrul căreia mai mulți polițiști au fost avansați în gradul următor, înainte de termen. La eveniment, au fost premiați și elevii din Alexandria, câștigători ai proiectului pe bulling, derulat în parteneriat cu Primăria.

Taverna racilor

Pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexandria, pana pe data de 31 martie are loc pentru prima data un festival al fructelor de mare. Gurmanzii pot gasii aici disferite specii de peste pregatit de bucatari si o gama variata de fructe de mare.

Targ de primavară

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman organizeaza o noua editie a targului de primavara. Acesta si-a deschis portrile incepand de astazi pe platoul din fata Finantelor Publice. Pana sambata, teleormanenii pot cumpara la pret de producator flori, pomi fructiferi, articole din piele dar preparate din care si produse apicole.

Capsula timpului

O multime de documente, fotografii, inregistrari video si audio, mesaje si scrisori au fost introduse in capsula timpului destinata locuitorilor municipiului Rosiorii de Vede din anul 2118. Capsula cu marturii ale prezentului pentru viitor a fost ingropata intr-un loc special amenajat in fata Primariei Rosiorii de Vede.

Mai multe articole...