18 concurenti au urcat seara trecuta pe scena Festivalului National Teleorman Pop Fest

Teleorman Pop Fest

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aflat la cea de-a 50-a ediție, Festivalul Național de Muzică Ușoară ”Teleorman Pop Fest” a adunat pe scena amplasată pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, tineri interpreți, dornici de afirmare, din toate colțurile țării.

Ca o noutate, anul acesta, sunt înscriși în competiție și doi concurenți din Republica Moldova și Bulgaria. Spectacolul a început după ora 19.30 și a durat până târziu în noapte.
În prezența unui public numeros, cei 18 tineri concurenți au urcat pe scenă încrezători și entuziasmați, încercănd să dea ce au ei mai bun, vocal vorbind, pentru a impreiona juriul și audiența. Aceștia au cântat live, acompaniați de band-ul muzicianului Dan Dimitriu, care face parte și din juriu, alături de compozitori și artiști cunoscuți ai muzicii ușoare românești.
Poate cel mai așteptat moment al serii a fost concertul cunoscutei artiste, de peste Prut, Irina Rimes, piesele sale bucurându-se de un real succes în rândul publicului spectator.
Chiar în aceste momente, pe scena festivalului se desfășoară Gala Laureaților, urmând ca mai apoi, să ascultăm două interprete de muzică ușoară cunoscute, și anume Ioana Ignat și Andra.