4 ofiteri si 72 de subofiteri politisti avansati de ziua lor

Agentii eroi de la Trivalea Mosteni

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliția Română împlinește astăzi 197 de ani de la înființare. Pentru a marca momentul, Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman a organizat o ședință festivă, în cadrul căreia mai mulți polițiști au fost avansați în gradul următor, înainte de termen. La eveniment, au fost premiați și elevii din Alexandria, câștigători ai proiectului pe bulling, derulat în parteneriat cu Primăria.

Ședința festivă de astăzi de la sediul Insepctoratului de Poliție al județului Teleorman a fost deschisă de inspectorul șef, care a ținut să transmită un mesaj de felicitare pentru toți polițiștii.
Mesajul inspectorului general a fost citit de adjunctul inspectorului șef, Cătălin Ciurea.
Festivitatea a continuat cu un moment de felicitare pentru 2 agenți din localitatea Trivalea Moșteni, care au reușit să salveze viața unei bătrâne din comună, într-o noapte când se deplasau la un eveniment. Aceștia au observat că locuința femeii se afla în flăcări, astfel că nu au stat mult pe gânduri și au pătruns în casă, găsind-o pe femeie în interior. Drept recunoștință pentru actul de curaj, Corpul Național al Polițiștilor Teleorman, al cărui președinte este adjunctul IPJ, Cătălin Ciurea le-a oferit acestora o diplomă și o sumă de bani.
Ca o noutate, anul acesta, la ședința festivă au fost invitați și primarul Alexandriei, Victor Drăgușin și elevii care au câștigat concursul derulat în școli, pentru prevenirea bulling-ului.
Municipalitatea le-a oferit copiilor diplome și cadouri, care au constat în produse it.
Festivitatea a continuat cu avansarea înainte de termen a 4 ofițeri și 72 de subofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman.
De asemenea, asociația sportivă a instituției a oferit premii colegilor care s-au întrecut la mai multe discipline sportive și care s-au clasat pe primele poziții ale podiumului.  
Încheiem și noi prin a le transmite polițiștilor români și în special, teleormănenilor sanătate, viață lungă și liniștită, alături de tradiționalul La mulți ani!