A avut loc a X-a editie a Festivalului-concurs "In pasi de Dans"

In paşi de dans

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sambata, a avut loc la Alexandria o noua editie a festivalului-concurs “In pasi de dans”. Astfel, sute de elevi din tara si strainatate au participat la a X-a editie, organizate ca si precedentele de catre Colegiul National Alexandru Ioan Cuza in parteneriat cu primaria Alexandria.

Sute de elevi din tara si strainatate au luat cu asalt muncipiul Alexandria, sambata. Acestia au participat la a X-a editie a festivalului-concurs international “In pasi de dans”. Concursul a avut mai multe probe. Astfel, participantii au concurat la dans popular de fete, dans popular de baieti, dans popular mixt, dans traditional al popoarelor, dans modern si majorette.
La final s-au desemnat si castigatorii. Insa, cei mai castigati au fost elevii colegiului Cuza implicate in organizarea acestui festival-concurs. Acestia au fost premiati chiar de profesorul coordinator Florica Chiar.
Acest festival - concurs a fost o adevărată sărbătoare pentru elevii colegiului, pentru participanți și pentru întreaga comunitate.