Actiunile dedicate Zilei Politie Romane au continuat astazi cu avansarile in grad

Avansari in grad

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inspectorul sef al IPJ Teleorman, comisar sef de politie Valentin Dumitrascu, a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare privind 39 de agenti de politie si 21 de ofiteri.

La data de 25 martie se implinesc 196 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne, 196 de  ani de "Lege şi onoare". Pentru marcarea acesteia, la nivelul judetului Teleorman au fost organizate mai multe actiuni. Ultima dintre ele a avut loc astazi, in cadrul careia au fost avansati in gradul urmator, 39 de agenti de politie si 21 de ofiteri. Actiunea a inceput prin itonarea imnului national al Romaniei.
Aceasta a continuat prin citirea mesajului ministrului de interne, Carmen Daniela Dan.
Un mesaj de felictare a fost dat si de chestorul principal de politie Alexandru Catalin Ioniţă – Inspectorul General al Politiei Romane.
Catalin Zarzără, directoru Arhivelor Nationale Teleorman a prezentat in fata politistilor prezenti la actiune o fila de istorie a acestei institutii.
Si seful Inspectoratului Judetean de Politie, Valentin Dumitrascu a transmis un mesaj politistilor teleormananei. Dupa citirea acestora a avut loc actiunea propiu-zisa de inmanare a gradelor, politistilor aflati in sala.
La finalul actiunii au fost premiati castigatorii concursurilor sportive organizate cu prilejul Zilei Politiei Romane.