Biblioteca Judeteana a marcat Ziua Mamei

Ziua Mamei

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, a organizat la Sala de lectură a instituției, miercuri, o serie de activități cu ocazia zilei de 8 Martie - Ziua Internațională a Femeii.

Cu acest prilej, a fost vernisată expoziția de carte  “Femeia în literatură”.
Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria, a organizat o activitate dedicate domnleor, domnisoarelor, si mamelor.
Chipul drag al mamei a fost  scos în evidență de o  expoziție de desene realizată de elevi ai Școlii Ștefan cel Mare Alexandria, coordonați de prof. Cristina Mihaela Purcărea. Elevi ai aceleiași școli vor prezenta un program artistic organizat sub genericul Gânduri pentru mama – creații proprii, coordonat de doamna profesoară Simona Gabriela Bățăuș.
Sub genericul „Flori pentru mama”, elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 5 Alexandria, au prezentat o expoziție de desene și un program artistic sub coordonarea doamnelor profesoare: Cornelia Trăilă, Cristina Zamfir, Mihaela Enache, Daniela Pantea și Ștefania Martin. Preșcolarii de la Grădinița Nr. 6 Alexandria, sub coordonarea educatoarelor Nicoleta Georgescu și Gherghina Doncuță  au pregătit o expoziție de desene intitulată” Pentru tine, dragă mamă!”