Campanie antidrog “Ramai la fel! Drogurile lasa urme!”

Carmen Dan si Petre Parvu

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Seria de intalniri cu tema prevenirii si combaterii consumului de droguri in randul tinerilor a ajuns  si la Zimnicea. Prefectul judetului le-a vorbit astazi elevilor de la Liceul Teoretic Zimnicea despre pericolul reprezentat de consumul de droguri. Intalnirea de astazi face parte din campania initiata luna trecuta de Prefectura Judetului Teleorman-“Ramai la fel! Drogurile lasa urme!”.

 “Ramai la fel! Drogurile lasa urme!” a ajuns si la Zimnicea. Pornita  pe 26 februarie, campania initiata de Prefectura Judetului Teleorman  are ca scop combaterea consumului de droguri in randul tinerilor. Prefectul judetului le-a vorbit astazi elevilor de clasele a 9-a si a 10-a de la Liceul Teoretic Zimnicea despre pericolul reprezentat de consumul de stupefiante, dar si despre importanta unei corecte informari despre efectele consumului de droguri.
Campania initiata la sfarsitul lunii trecute de Prefectura Teleorman este cea mai ampla actiune de acest fel pentru judetul nostru, nu mai putin de alte 7 institutii dandu-si mana pentru stoparea consumului de droguri in randul tinerilor teleormaneni.
Prezent la intalnirea de astazi, primarul orasului Zimnicea si-a oferit tot sprijinul  campaniei antidrog initiate de prefectura.
Ajunsa aproximativ la jumatatea drumului, campania “Ramai la fel! Drogurile lasa urme!” este programata sa se incheie pe finalul  lunii mai, printr-un mars al tinerilor ,organizat concomitent in toate orasele judetului.