Catalin Crisan si Ana Lesko au cantat in prima seara a Festivalului de Muzica Usoara „Teleorman Pop Fest”

Catalin Crisan

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe scena amplasata in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Alexandria au urcat aseara cei 14 concurenti care se „lupta” in rime si versuri pentru trofeul Festivalului de Muzica Usoara „Teleorman Pop Fest”.

Aflat la cea de-a 49 a editie, festivalul aduna tineri talentati din intreaga tara, fiecare concurent avand de interpretat doua piese: una din repertoriul artistilor romani si cealalta de pe scenele internationale. Prezentatorul spectacolului a fost actorul Silviu Biris.  
Centrul Judetean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Traditionale Teleorman a adus in juriu nume mari ale muzicii usoare romanesti, compozitori si interpreti, precum Titus Andrei, Mihai Pocorschi, Viorel Gavrila, Dan Dumitriu si Luminita Anghel.
Dupa prestatia tinerilor, pe scena au urcat invitatii speciali ai festivalului: Catalin Crisan si Ana Lesko, care nu mai au nevoie de vreo prezentare anume.
Spectacolul continua si in aceasta seara, cand vor se vor face cunoscuti castigatorii concursului si totodata, spectatorii vor fi incantati de doua trupe de artisti romani, in recitaluri de exceptie, si anume Fly Project si Holograf.