Ciclisti din toata tara s-au adunat la Alexandria, intr-un tur al judetului

Marian Frunzeanu

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zeci de cicliști din toată țara au participat la turul județului, o manifestare dedicată Zilelor Teleormanului. De asemenea, pe platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria a fost ieri o expoziție de mașini de epocă.

În două zile de competiție, respectiv sâmbătă și duminică, cicliștii au parcurs sute de kilometri, pe drumurile județene. Competiția s-a derulat pe parcursul a două zile, în prima zi, concurenții au parcurs 164 de kilometri, iar în cea de-a doua zi 130.
Câștigătorul primei ediții, etapa a II-a a turului, desfășurată ieri a fost Marian Frunzeanu din Ploiești.
Mare parte din cicliștii obișnuiți cu astfel de competiții s-au arătat încântați de organizare, cu atât mai mult cu cât, pe tot parcursul traseului au fost însoți de agenți de poliție.
”Retromobil club România” a adus la Alexandria, zeci de colecționari de mașini de epocă, expoziția fiind înscrisă în programul dedicat Zilei județului Teleorman. Alexăndrenii s-au bucurat astfel de autoturisme vechi, recondiționate și îngrijite, în stare perfectă de funcționare. Colecționarii au ajuns în municipiul reședință de județ cu mărci recunoscute de automobile. În semn de recunoștință, Consiliul Județean le-a oferit proprieterilor de mașini diplome.
Manifestări dedicate zilei județului s-au încheiat duminică.