Comuna Bragadiru si-a sarbatorit, pentru prima data, ziua localitatii

Ziua comunei Bragadiru

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O sarbatoare inedita pentru bragadireni care s-au putut bucura astfel chiar la ei acasa de o zi de distractie si voie buna in compania unor interpreti renumiti de muzica populara.

21 mai, o zi importanta pentru comuna Bragadiru, care si-a serbat la sfarsitul saptamanii trecute, pentru prima data, ziua localitatii. O dubla sarbatoare asadar, religioasa si locala, lucru care s-a vazut si in numarul mare de localnici si nu numai, care au luat parte la eveniment.
Bragadirenii s-au putut bucura la ei acasa de o zi de sarbatore, intretinuta de un program artistic de muzica si dansuri populare romanesti, dar si de peste Dunare. Au luat parte astfel la ziua comunei ansamblul de dansuri al comunei Vardin din Bulgaria, Ansamblul Florile Burnasului, interpreti de muzica populara ca Emilia Ghinescu, Nicusor Iordan si Ana–Maria Preda, Laurentiu Craciun sau Anuța Arghiroi.
Unul dintre momentele speciale  ale zilei l-a reprezentat recitalul sustinut de Anuța Arghiroi, interpreta de muzica populara originara din Bragadiru.
Pe langa artistii invitati, programul zilei a adus pe scena si dansatori si tineri sportivi locali.