Concerte in aer liber la Zilele municipiului Rosiorii de Vede

Cristina Turcu Preda

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Publicul rosiorean a petrecut cele doua seri de sarbatoare a zilelor municipiului Rosiorii de Vede in compania muzicii cu recitaluri extraordinare ale artistilor invitati la eveniment.

Cristina Turcu Preda si Ansamblul Burnasul au incantat publicul in prima seara iar Raluka si Euroton au incheiat editia a XVI-a a Zilelor municipiului Rosiorii de Vede.
Cateva mii de rosioreni au fost prezenti vineri si sambata seara  in centrul municipiului Rosiorii de Vede sa asculte live concertele programate de zilele municipiului.Prima seara a fost dedicata muzicii populare romanesti cu recitalurile extraorninare sustinute de Cristina Turcu - Preda si Ansamblul Burnasul.
Sambata seara, pe scena din centrul municipiului Rosiorii de Vede au urcat Raluka si trupa Euroton care au oferit un spectacol de exceptie la finalul Zilelor municipiului .
Si in acest an piesa de rezistenta a manifestarilor dedicate Zilelor municipiului a fost concertul din ultima seara, cu o singura exceptie, au lipsit focurile de artificii care marcau finalul sarbatorii locale.