Concurs de pescuit sportiv pentru rosioreni la bazinul piscicol Urlui

Concurs de pescuit

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Traditionala intrecerea a pescarilor rosioreni, Cupa "Fir intins" a avu loc, sambata la Bzinul Urlui.La cea de-a VIII-a editie organizata de  Directia pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport a municipiului Rosiorii de Vede numarul participantilor a fost limitat la  30 de concurenti.

Printre cei 30 de pescari inscrisi, in acest an, la concursul de pescuit sportiv organizat de Directia pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport a municipiului Rosiorii de Vede s-a aflat pentru prima data o femeie.Pescarii care au luat startul in concurs au avut la dispozitie cinci ore pentru a-si incerca norocul si a-si dovedi maiestria, iar capturile au atarnat mult mai greu in plase decat in anii anteriori.
Conform regulamentului de desfasurare al concursului, fiecare concurent a avut voie sa participe cu un număr de maximum patru ustensile de pescuit. Competitia de pescuit sportiv Cupa 'Fir intins" se adreseaza persoanelor din municipiul Rosiorii de Vede iar locurile au fost ocupate in ordinea inscrierilor desfasurate in perioada 11-15 septembrie la sediul Directiei pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport.