Copiii de la Clubul sportiv Dance Evolution au fost medaliati

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dupa un an de efort, emotii si reusite, copiii de la Clubul sportiv  «Dance evolution » au fost aseara rasplatiti cu diplome, medalii si cadouri pe masura. Pe langa demonstratiile de dans sportiv, cei mici si-au etalat talentul si experienta acumulata pana acum celor perzenti in sala.

Asociata Club Sportiv « Dance Evolution » afiliata Federatiei Romane de Dans Sportiv, isi desfasoara activitatea si in judetul nostru. In Alexandria clubul activeaza in cadrul salii de sport a colegiului  Al. Dimitrie Ghica si in Rosiorii de Vede la stadionul Rova.
Copiii, cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani, invata, pe langa dans sportiv  - si alte dansuri moderne. Antrenorii, Alex Ungureanu si Nicu Dumitrascu, au expus deja o mare parte dintre cupele, medaliile si diplomele obtinute de cei mici pe parcursul anului.
Clubul a fost infiintat in 2013, iar aseara a fost sarbatorita aniversarea unui an de la infiintare.


In cadrul reuniunii, copiii, membri ai clubului sportiv, au aratat roadele muncii lor.
Pe langa dezvoltarea fizica armonioasa, copiii isi dezvolta atenti si coordonarea motrica ; dansul sportiv impletind deopotriva arta si educatia fizica.
Dupa ore de antrenament, de multe ori si de trei ori pe saptamana, cei mici au reusit sa obtina numeroase premii la concursuri organizate de Federatia Romana de Dans Spotiv, concursuri desfasurate in Bucuresti, Pitesti, Brasov.