Deschiderea oficiala a Zilelor municipiului Rosiorii de Vede

Zilele municipiului Rosiorii de Vede

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sambata seara, in cadrul specatacolului folcloric "Pe deal, pe la Teleorman" a avut loc si deschiderea oficiala a Zilelor municipiului Rosiorii de Vede. Cu cateva minute bune de intarziere, din cauza ploii, au urcat pe scena din centrul orasului pentru a le transmite mesaje de felicitare rosiorenilor, de ziua lor, edilul municipiului si oficialitatile invitate la eveniment.

Deschiderea oficiala a sarbatorii locale "Zilele municipiului" editia a XVIII-a a avut loc sambata seara, in prezenta invitatilor si a unui public numeros. Cuvantul de deschidere a apartinut, ca de obicei, edilului municipiului care i-a invitat pe rosioreni sa participe la toate manifestarile organizate de autoritatile locale in acest an. La eveniment au fost prezenti, sexcretarul de stat, Adrian Gadea, prefectul judetului Florinel Dumitrescu, presedintele Consiliului judetean, Danut Cristescu, dar si un reprezentant al administratiei locale din localitatea bulgara Gorna Oriahovitza.
Rosiorenii au petrecut prima seara de sarbatoare in compania artistilor Maria Dragomiroiu, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul.