Deschiderea Zilelor municipiului Rosiorii de Vede, in prezenta oficialitatilor

Zilelor municipiului Rosiori

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deschiderea oficiala a sarbatorii Zilele municipiului Rosiorii de Vede a avut loc in cadrul primului eveniment cultural din programul manifestarilor la care au participat, Daniela Carmen Dan, Mara Calista, Adrian Gadea, prefectul judetului, presedintele si cei doi vicepresedinti ai Consiliului judetean.

In cadrul evenimentului a avut loc lansarea volumului Povara verbului, semnat de Liviu Comsia.
Conform traditiei, deschiderea oficiala a Zilelor municipiului Rosiorii de Vede a avut loc si in acest an in cadrul primului eveniment cultural din programul manifestarilor dedicate sarbatorii locale. Alaturi de edilul municipiului care a dat rostit cuvantul de deschidere, au mai tarnsmis mesaje de felicitare pentru rosioreni, de ziua lor ministrul  Daniela Carmen Dan, deputata Mara Calista, Adrian Gadea, secretar de stat la MInisterul Dezvoltarii si presedintele Consiliului judetean Teleorman Danut Cristescu.
Editia a XVII- a sarbatorii "Zilele municipiului Rosiorii de Vede" aduce in atentia publicului inca un volum semnat cu jurnalistul Liviu Comsia, "Puterea verbului".
La finalul evenimentului, Liviu Comsia a oferit, tuturor celor prezenti, cate un exemplar din noul sau volum  cu semnatura autorului.