Duminica, la Draganesti de Vede a fost sarbatorita floarea de tei

Flori de teiului

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminica, la Draganesti de Vede a fost sarbatoarea teilui, un eveniment cu traditie in aceasta localitate inconjurata de paduri cu tei. Printre invitatii care au urcat pe scena la sarbatoarea locala s-au aflat doi dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara, Constantin Enceanu si Petrica Mitu Stoian.

Zi de sarbatoare, duminica, in comuna Draganesti de Vede unde localnicii s-au adunat cu mic cu mare pes tadionul comunal a petreaca impreuna la traditionala sarbatoare a teiului. Programul a inceput, ca de obicei, dimineata cu intrecerile sportive, programul artistic sustnut de copiii din comuna si a continuat cu recitalurile invitatilor, nume consacrate ale muzicii populare romanesti iar responsabil cu divertismentul a fost cunoscutul actor si om de televiziune Gabriel Coveseanu, sau Cove cum ii spune toata lumea.
Pe o vreme torida, oamenii s-au racorit cu bere la terasele special amenajate pentru aceasta sarbatoare si-au incins cateva hore si sarbe ca in Teleorman, iar la final s-au bucurat impreuna de un spectaculos foc de artificii oferit de administratia locala, organizatorul  evenimentului.