Eric Mitran are in continuare nevoie de ajutorul nostru

Eric Mitran

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe Eric Mitran il stim, este un copil din Teleorman pentru care parintii au facut tot posibilul sa devina un copil normal. Au fost facute o serie de actiuni caritabile, care i-au fost de folos.

Starea lui de sanatate s-a imbunatatit, insa pana la o vindecare totala mai este drum lung. El are nevoie in continuare de noi. Si il putem ajuta. Proprietarul unui punct de alimentatie din Alexandria a luat decizia ca pe data de 14 decembrie toti banii stransi sa mearga catre micutul pe care noi, cu totii il putem ajuta.

Starea de sanatate a lui Eric Mitran, baietelul pentru care parintii au luptat si lupta ca el sa duca o viata normala s-a imbunatatit. Asta datorita efortului depus de parinti, oameni cu suflet si medicii din Turcia. Insa, baietelul trebuie sa mearga destul de des in Turcia, acolo unde este tratat, iar pentru asta are nevoie de bani.

Pentru ca vrea sa intinda o mana de ajutor, Iulian, administrator unui punct alimentar din Alexandria, situtat pe strada Bucuresti a luat o decizie. Banii care vor fi stransi din vanzarea produselor din data de 14 decembrie vor merge la micutul Eric. De asemenea, pe tot parcursul acestei luni, in incinta acestui punct va exista o urna, iar cei care vor sa doneze bani o pot face.
Cei care vor sa il ajute pe Eric, pot dona bani si in urmatoarele conturi bancare: EURO cont RO43 BTRLEURCRT0421704901, LIRE STERLINE RO98 BTRLGBCRT0421704901, LEI RO93BTRLRONRT0421704901, BANCA TRANSILVANIA IMPUTERNICIT MARINELA MITRAN.