Festivalul concurs "In pasi de dans" ajuns la editia a X-a

In pasi de dans (arhiva)

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O noua editie a festivalului concurs de dans, intitulat “In pasi de dans”, se va desfasura sambata la Alexandria. La aceasta competitie sunt asteptate ansambluri si formatii de dans, atat din tara cat si din strainatate.

Anul acesta, festivalul-concurs de dans”In pasi de dans”, implineste 10 ani de existenta. Acesta este organizat de Colegiul National Alexandru Ioan Cuza in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, Primăria Municipiului Alexandria, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, Palatul Copiilor Alexandria, Liceul Tehnologic Nr.1 Alexandria.
Invitatii atat din tara cat si din strainatate vor sosii inca din data de 18 mai, iar pe data de 19 mai acestia vor intra in competitie la sectiunile dans popular mixt, dans popular de baieti, dans popular de fete, dans tradiţional al popoarelor, dans modern si majorete.
Ziua de 19 mai 2018 va debuta la ora 10 si 30 cu Parada Formațiilor, urmată de Deschiderea Festivă pe platoul Casei de Cultură. La ora 12:00 începe concursul propriu-zis.
Cu siguranță, acest festival - concurs va fi o adevărată sărbătoare pentru elevii colegiului, pentru participanți și pentru întreaga comunitate.