Festivalul "In pasi de dans" la editia VII-a

In pasi de dans

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O noua editie a concursului international “In pasi de dans”, va avea loc la Alexandria. Evenimentul este organizat de catre Liceul Teoretic Alexandrua Ioan Cuza in parteneriat cu Primaria muncipiului, iar locul de desfasurare va fi scena Casei de cultura din urbe.

Inceput in anul 2009 ca o competitie judeteana, concursul devenit actualmente international “In pasi de dans”, implineste anul acesta 7 ani de existenta. Ca si in anii anteriori si la editia ce va avea loc sambata, sunt asteptati sa urce pe scena peste 450 de elevi de liceu, acesta cifra fiind declarata in cadrul conferintei de presa.
Pentru ca aceasta competitie este una internationala, anul acesta pe scena Casei de Cultura din Alexandria, vor urca si 4 ansambluri din Bulgaria.
La conferinta de presa, sustinuta de organizatori, prezent a fost si administratorul urbei alexandrene, care a declarat ca de 3 ani de cand este in administratia locala, priveste acest concurs ca pe un lucru inedit.
Pentru tineri acest concurs este un lucru bun, a sustinut si Eugen Delcea.
Pe parcursul celor 7 editii ale concursului „In pasi de dans”, s-au legat prietenii intre concurenti, potrivit organizatorilor.
Anul acesta la cele 6 sectiuni ale competitiei vor participa concurenti din Buzau, Gaiesti, Visina, Moinesti, Slobozia, Rosiorii de Vede, Videle , Alexandria, Zimnicea dar si din Bulgaria.