Gala Martisorului, editia a 14-a, la Rosiorii de Vede

Catalina Cernea

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gala Martisorului, cea mai populara manifestare artistica a primaverii, la Rosiorii de Vede a reunit in sala Clubului copiilor o multime de copii si tineri talentati dar si sase concurente la mult ravnitul titlu de Miss Martisor. In acest an concursul a fost deschis elevelor cu varste intre 14- 18 ani care au trecut printr-o etapa de preselectie pentru desemnarea finalistelor.

Gala Martisorului organizata de Directia pentru cultura Rosiorii de Vede  a devenit un festival concurs cu traditie dupa 14 editii si tot atatea domnisoare care au primit titlul de Miss Martisor. Cele sase concurente ramase in finala, eleve la liceele din municipiu au avut de sustinut sase probe, prezentarea tinutelor, dans,interpretare si cultura generala.
Gala Martisorului a cuprins pe langa concursul de miss, mai multe momente artistice si recitaluri sustinute de trupe si interpreti de la Casa  de cultura si scolile din municipiul Rosiorii de Vede
Juriul a acordat  premii in bani pentru primele trei concurente clasate in competitie iar marele premiu si titlul de Miss au ajuns la Catalina Cernea de la Colegiul National Anastasescu.
Premiul special a fost acordat pentru cel mai bun machiaj dar la final toate concurentele au primit cate un premiu de participare din partea organizatorilor si sponsorilor galei din acest.