Gest umanitar de Florii la Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Zimnicea

Gest umanitar

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gest umanitar ieri in Duminica Floriilor la Biserica Parohiei “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril “1 din Zimnicea, avand ca scop ajutorarea unui copil cu dizabilitati.

Gestul de ieri se doreste doar inceputul unei serii de actiuni similare demarate de un grup local de initiativa avandu-i in centru pe cei 2 preoti ai parohiei zimnicene.
Gest umanitar – crestinesc consemnat ieri la micuta Biserica a Parohiei  zimnicene “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” 1. In Duminica Floriilor, cea mai importanta sarbatoare vestitoare a marilor Sarbatori Pascale, atunci cand se rememoreaza intrarea triumfala a Mantuitorului in Ierusalim, un grup de initiativa locala in frunte cu preotii parohiei au venit in sprijinul unui copil cu dizabilitati. Gestul lor a incearcat sa vina in ajutorul familiei si al copilului in lungul si anevoiosul proces terapeutic, dar sa fie si un prilej de bucurie pentru copilul care si-a sarbatorit ieri ziua.
Gestul de ieri se doreste sa fie unul inaugural pentru grupul de initiativa filantropic-umanitara.
Exemplul micului grup de initiativa din jurul Bisericii Parohiei zimnicene “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” 1, arata inca o data ca nu este nevoie de prea multi oameni pentru a face un semen fericit. Este nevoie doar de putina vointa si un strop de dragoste crestineasca.