Iluminatul festiv a fost aprins de sportivii sectiei de fotbal-tenis ai CSM Alexandria

Iluminatul festiv aprins in Alexandria

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După concertul susținut de Ziua Națională, de către interpretul de muzică populară, Mâțu Stoian, pe scena amplasată pe platoul de la finanțe au urcat sportivii secției de fotbal-tenis ai Clubului Sprotiv Municipal Alexandria. Împreună cu viceprimarul Gica Anghel au aprins iluminatul festiv.

Sute de oameni au asitat aseară la aprinderea luminilor multi-colore, pe care municipalitatea le-a instalat pe străzile Alexandriei. Anul acesta, alături de viceprimarul Gică Anghel, au fost campionii europeni la fotbal tenis ai orașului.
Sportivii secției de fotbal-tenis ai Clubului Sportiv Municipal Alexandria s-au întors recent de la Campionatul European din Ungaria, unde au reprezentat cu cinste, atât municipiul, cât și țara. În semn de recunoștință a muncii lor, sportivii au fost invitați să aprindă iluminatul festiv.
Opt medalii au adus sportivii la Alexandria, șase de aur și două de argint. Așadar, Alexandria a îmbrăcat hainelele de Crăciun, în aștepătarea marii sărbători a Nașterii Domnului Iisus Hristos.