La sfastitul saptamanii trecute s-a desfasurat Parada europei

Parada Europei 2015

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sambata, la Videle a avut loc cea de-a 10 a editie a paradei europei. Premiul special al concursului a fot obtinut de elevii Liceului Teoretic “AL I Cuza” din Alexandria, ce au reprezentat Rusia şi cei ai Colegiului Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele, ce au pus in scena Bulgaria.

Anul acesta, parade europei s-a desfasurat la Videle. Cea de-a 10 – a editie a avut loc sambata, 9 mai, in centrul orasului. In cadrul concursului, fiecare liceu din Teleorman a reprezenta cate o tara, ce a fost aleasa in urma cu cateva luni, in urma tragerii la sorti.
Din juriu a facut parte presedintele Conisiliului Judetean Teleorman, Adrian Gadea. Alaturi de acesta s-a aflat si primarul localitatii Nicolae Badanoiu. La parada europei din acest an a fost prezenta si Viorica Dancila, europarlamentar.
La fianlul concursului, premiul special, constând într-o excursie în ţara reprezentată a revenit anul acesta Liceului Teoretic “AL I Cuza” din Alexandria-Rusia şi Colegiului Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele-Bulgaria.
Elevii implicati in concurs, alaturi de profestorii coordonatori, au incerecat sa puna cat mai bine in scena, tarile pe care le-au reprezentat.