Liviu Vasilica comemorat la Alexandria

Florina Vasilica

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei 12 ani de la trecerea in eternitate a celui mai indragit artist de muzica populara din judetul nostru, Liviu Vasilica, au fost comemorati astazi.

La ceremonial au participat membrii familiei, autoritati judetene si locale dar si simplii oameni ce l-au indragit pe artist.
In ultimul sau interviu, din ianuarie 2004, cel mai iubit artist de muzica populara din judetul nostru, Liviu Vasilica, vorbea despre trecerea in nefiinta mult prea devreme a lui Drăgan Munten, si ca se vor intalnii in Ceruri pentru a mai face inca un Tezaur impreuna.
Vedeti, pe lumea asta nimic nu este intamplator. Liviu isi facea ordine in casete si se gandea ca peste timp prietenii vor fi din nou impreuna, si va mai fi un Tezaur. Pe data de 19 octombrie 2004, iubitorii cantecului popular teleormanean aflau cu durere in suflet ca cei mai iubit artist al lor a trecut la cele vesnice. Astazi, la 12 ani de cand artistul nu mai este printre noi, la monumentul ridicat in cinstea lui din Alexandria, a avut loc comemorearea.
Familia nu a lipsit de “Lumina pentru Liviu Vasilica”. Cu durere in suflet si acum dupa 12 ani de cand artisul nu mai este, sotia acestuia a tinut sa le multumeasca celor prezenti.
Initiatorul ceremoniei a fost Institutia Prefecturii Teleorman. Carmen Daniel Dan, a declarat ca de acum inainte, in fiecare an ,pe data de 19 octombrie, va fi prezenta la monumentul artistului pentr a-i aduce lumina.
Nu doar familia si oficialitati ai fost prezente astazi la comemorarea celor 12 ani de la trecerea in eternitate a lui Liviu Vasilica. Oameni simpli, au tinut sa aduca un omagiu artistului. Unuii au fost prezenti pentru ca au copilarit cu muzica lui si au incaruntit tot cu melodiile rapsodului.
Nici fostii colegi nu l-au uitat pe Liviu, si asta pentru ca sustin ei au amintiri frumoase ce inca le pastreaza vii in suflet .
Ca multi dintre noi, Liviu Vasilica era nebun din dragoste de cantec, din dragoste de oameni. Iubea publicul, iubea aplauzele si se bucura ca un copil. Fiecare inregistrare ramane ca o declaratie de dragoste a unui om, a unui artist care a stiut sa arda pentru crezul lui.