Primaria Zimnicea a adus un omagiu seniorilor orasului

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pensionarii zimniceni n-au fost uitati nici anul acesta de edilii orasului, peste 100 de seniori ai urbei raspunzand astazi invitatiei edilului–sef, de a sarbatori impreuna Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, marcata la data de 1 octombrie pe intreg mapamondul.

La finalul manifestarii, fiecare invitat al primarului a primit o diploma si o floare din partea edilului zimnicean. Covorul rosu s-a asternut astazi la Zimnicea pentru seniorii orasului, care au raspuns si anul acesta la inceput de luna octombrie, invitatiei primarului de a cinsti impreuna varsta a 3-a.

Peste 100 de persoane au umplut astfel sala mare de sedinte a primariei orasului.
Intalnirea de astazi nu a avut insa doar un caracter festiv, ci a constituit si un prilej de informare si consfatuire intre pensionarii zimniceni si primar, cu aceasta ocazie edilul–sef al orasului informandu-i pe cei prezenti in sala mare de sedinte a primariei si despre doua dintre cele mai importante asezamnite sociale ale orasului-caminul de batrani si noul centru pentru recuperarea copiilor si tinerilor cu probleme de sanatate.
La finalul intalnirii, fiecare invitat a primit catre o floare si o diploma din partea edilului zimnicean.