Procesiune religioasa cu Braul Maicii Domnului

Procesiune religioasa

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sute de credinciosi si preoti au participat la procesiunea religioasa cu Braul Maicii domnului si Moastele Sfantului Stelian aduse la Rosiorii de Vede cu binecuvantarea PS Galaction, episcopul Alexandriei si Teleormanului de la Manastirea Kato Xenia din Grecia.

Inalti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, preoti si sute de credinciosi au luat parte la procesiunea religioasa organizata pe strazile municipiului Rosiorii de Vede cu  Braul Maicii Domnului si Moastele Sfantului Stelian, ocrotitorul copiilor, aduse de la Manstirea Kato Xenia din Grecia.Timp de doua zile, sfintele odoare au fost asezate intr-un loc special amenajat in curtea  Bisericii Sfintii Imparati Constantin si Elena.
La procesiunea religioasa,,alaturi de preoti si sutele de credinciosi, s-au aflat si tinerii teleormaneni participant la "Intalnirea tinerilor ortodocsi desfasurata la Iasi, la inceputul lunii septembrie.
Braul Maicii Domnului si Mostele Sfantului Stelian au ajuns in Parohia Sfintii Imparati Constantin si Elena marti seara, iar in timpul procesiunii au poposit la alte doua biserici din oras, Catedrala Sfantul Teodor si Biserica Sfantul Ioan.