Redactia ziarului Cotidianul intalnire cu oameni reprezentativi ai judetului

Cornel Nistorescu

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Joi, in Alexandria, va avea loc o intalnire intre redactia Cotidianul, fundatia Alexandrion si oameni reprezentativi ai judetului. In cadrul acesteia se doreste promovarea performantei si a exceleintei.

Intr-un local din muncipiul Alexandria, oameni de seama ai judetului, vor avea ocazia ca joi sa se intalneasca cu cei mai buni jurnalisti ai ziarului Cotidianul si reprezentantii Fundatiei Alexandrion. Prin acest demers, se doreste promovarea  performantei si a excelentei. De altfel, aceasta campanie inceputa de cele 2 entitati, nu se afla la prima editie. Pana in prezent, ziarul Cotidianul si Fundatia Alexandrion, au realizat astfel de intalniri in orase precum Ploiesti, Timisoara, Buzau si Bucuresti.
Invitati speciali la actiunea de joi vor fi:  Ana Maria Branza, echipa nationala feminina de spada, si Stefan Ramniceanu, artist plastic. Alaturi de Cornel Nistorescu, directorul Ziarului Cotidianul, vor fi Razvan Vasile, director comercial si Valentin Popescu, director marketing – reprezentanti ai Fundatiei Alexandrion.