Rosiorenii au pus la pastrare capsula timpului pentru urmatorii 100 de ani

Capsula timpului

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O multime de documente, fotografii, inregistrari video si audio, mesaje si scrisori au fost introduse in capsula timpului destinata locuitorilor municipiului Rosiorii de Vede din anul 2118. Capsula cu marturii ale prezentului pentru viitor a fost ingropata intr-un loc special amenajat in fata Primariei Rosiorii de Vede.

Pe 1 decembrie rosiorenii au ingropat inre-o capsula a timpului marturii ale prezentului pentru locuitorii municipiului Rosiorii de Vede din anul 2118. Pregatirile pentru lansare au inceput cu cateva saptamani in urma, au fost adunate documente si obiecte reprezentative pentru oras, fotografii si materiale video de la diferite evenimente, scrisori si mesaje ale rosiorenilor pentru urmasii lor. Toate au fost introduse in capsula special pregatita sa stea marturie peste ani despre istoria acestui oras si oamenii lui.
Lansarea capsulei a avut loc in cadrul unui eveniment special organizat de municipalitate la care sa poata participa cat mai multi rosioreni.
Capsula timpului de la Centenarul Marii Uniri a fost ingropata intr-un spatiu special amenajat, sub o placa de marmura pentru urmatorii 100 de ani ca marturie a prezentului pentru momentul in care toti cei de acum vor fi istorie.