Rosiorenii sunt asteptati la "Crosul comunitatii" organizat de municipalitate pe 25 iunie

Crosul comunitatii

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luni dimineata, pe stadionul municipal din Rosiorii de Vede se da starul la cros. Desi este vorba despre un cros al comunitatii marginalizate desfasurat in cadrul proiectului "Un viitor mai bun prin eforturi comune in Rosiorii de Vede", la aceasta competie poate participa oricine doreste sa faca miscare.

Primaria municipiului Rosiorii de Vede organizeaza, saptamana viitoare, pe stadionul municipal "Crosul comunitatii marginalizate" un eveniment ce face parte din programul activitatilor proiectului "Un viitor mai bun prin eforturi comune in Rosiorii de Vede". Pentru cei care doresc sa participe la aceasta competitive este disponibil pe site-ul primariei regulamentul de organizare si desfasurare a concursului.

Organizatorii pun la dispozitia participantilor la cros tricouri iar castigatorii vor fi recompensati cu diplome si medalii.Inscrierea la concurs are loc luni, 25 iunie, pe stadionul municipal iar starul se va da la ora 10.30.Concurentii au de parcurs un traseu pe o distanta de doi kilometri cu o limita de timp de 20 de minute.