Sarbatoare locala in comuna Radoiesti, a doua zi de Paste

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

A doua zi de Paste este prilej de dubla sarbatoare pentru locuitorii comunei Radoiesti. La cea de-a VIII-a editie a sarbatorii Ziua comunei toti fii satului s-au adunat in curtea Caminului cultural pentru petrecerea  organizata  de autoritatile locale.

La Radoiesti, a doua zi de Paste locuitorii comunei, dar si cei plecati pe alte meleaguri s-au reintalnit sa se bucure impreuna de Ziua comunei, un eveniment organizat de autoritatile locale de opt ani, consecutiv. Festivitatile au avut loc in apropierea Caminului cultural, pe o scena amplasata in aer liber iar cuvantul de deschidere a apartinut, ca de fiecare data, edilului localitatii care si-a invitat concetatenii  sa se distreze impreuna cu invitatii  ce vor urca pe scena in aceasta zi de sarbatoare.

Voia buna, muzica si dansul au constituit suficiente motive ca toata suflarea comunei sa participe la aceasta manifestare ,devenita traditie la Radoiesti.
Oamenii s-au bucurat din plin de spectacolul sustinut de artisti indragiti ai cantecului popular, Olguta Berbec, Valentin Grigorescu, Adriana Deaconu, Lorenna, Nicu Paleru si Taraful Teleormanul.