Sarbatoare locala in comuna Radoiesti

Ziua comunei Radoiesti

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

A doua zi de Paste este prilej de dubla sarbatoare pentru locuitorii comunei Radoiesti. A VII- a editie a Zilei comunei i-a adunat cu mic, cu mare, pe toti locuitorii in curtea Caminului cultural pentru petrecerea organizata in fiecare an de autoritatile locale.

 La Radoiesti, a doua zi de Paste locuitorii comunei dar si cei plecati pe alte meleaguri s-au reintalnit sa se bucure impreuna la Ziua comunei, un eveniment organizat de autoritatile locale pentru a saptea oara in acest an. Festivitatile au avut loc in apropierea Caminului cultural, pe o scena amplasata in aer liber iar cuvantul de deschidere a apartinut, ca de fiecare data, edilului localitatii care si-a invitat concetatenii sa se distreze impreuna cu invitatii ce vor urca pe scena in aceasta zi de sarbatoare.

Voia buna, muzica si dansul au constituit suficiente motive ca toata suflarea comunei sa participe la aceasta manifestare, devenita traditie la Radoiesti.

Oamenii s-au bucurat din plin de spectacolul sustinut de artisti indragiti ai cantecului popular, Florin Vasilica si Ansamblul Teleormanul, Niculina Stoican, Violeta Constantin, Vasile Ciobanu, Madalina Ghigeanu si Taraful Teleormanul.