Sarbatoarea teiului la Draganesti de Vede

Sarbatoarea teiului

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Locuitorii comunei Draganesti de Vede au sarbatorit, sambata, floarea de tei, eveniment cu traditie in aceasta comuna inconjurata de paduri de tei. La sarbatoarea locala au fost invitati artisti indragiti care le-au oferit oamenilor adunati pe stadionul comunal un spectacol de exceptie.

Zi de sarbatoare, sambata pentru locuitorii comunei  Draganesti de Vede unde, an de an, in luna iunie se desfasoara sarbatoarea teiului, manifestare traditionala organizata de administratia locala. Inca de dimineata, localnicii s-au adunat cu mic cu mare pe stadionul comunal a petreaca impreuna la traditionala sarbatoare a teiului. Programul a inceput, ca de obicei, cu intrecerile sportive, urmate de momentele artistice ale copiilor din comuna si recitalurile invitatilor speciali, printre care s-au aflat si nume sonore ale muzicii romanesti, Petrica Mitu Stoian, Gheorghe Rosoga, Nemuritorii.
Oamenii s-au racorit cu bere la terasele special amenajate pentru aceasta sarbatoare si-au incins cateva hore si sarbe ca in Teleorman bucurandu-se  impreuna de o zi speciala din viata comunitatii.