Se deschide primul orasel al copiilor in Rosiori

Oraselul copiilor

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Rosiorii de Vede se fac pregatiri pentru deschiderea primului orasel al copiilor, eveniment ce va avea loc pe 5 decembrie in Parcul central al municipiului.

In aceasta locatie vor avea loc Concertele de Craciun organizate de Directia pentru cultura a municipiului Rosiorii de Vede in luna decembrie.
Parcul central din municipiul Rosiorii de Vede va deveni peste cateva zile "Oraselul copiilor", un loc plin de lumina si culoare. Este prima schimbare semnificativa in organizarea sarbatorilor de iarna la  Rosiorii de Vede, dupa multi ani iar pregatirile sunt in toi pentru ca pana pe 5 decembrie cand are loc deschiderea sa fie totul pregatit.
Oraselul copiilor va gazdui si concertele de Craciun organizate in luna decembrie de Directia pentru cultura a municipiului Rosiorii de Vede. Primul concert de colinde "Vin sarbatorile, vin" sustinut de trupa Euroton, Silviu Arsu si membrii Cercului de muzica al Casei de cultura va avea loc pe 5 decembrie, incepand cu ora 17, odata cu deschiderea oficiala a Oraselului copiilor, in Parcul central.