Seara de filme pentru copii in Gradina Publica din Rosiori

Seara de filme

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aseara, copiii au fost invitatii Bibliotecii Gala Galaction care le-a oferit o seara speciala in care povestile prind viata. Evenimentul desfasurat in Parcul Gradina Publica din Rosiorii de Vede este una dintre activitatile  proiectului "Biblioteca de vacanta" derulat in aceasta perioada de biblioteca publica.

Povestile au prins viata aseara in Parcul Gradina Publica din Rosiorii de Vede unde o multime de copii au participat la prima activitate organizata de Biblioteca municipala Gala Galaction in cadrul proiectului "Biblioteca de vacanta". Institutia de cultura rosioreana si-a atras simpatia copiilor cu filmele animate oferite in cadrul acestui proiect, o idee de petrecere a timpului liber folosind mediul preferat de cei mici in vacanta de vara.

Biblioteca municipala deruleaza acest proiect educativ  prin care isi propune sa atraga un numar cat mai mare de copii la toate activitatile programate pana in luna septembrie. Copiii cu varste intre 6 si 14 ani sunt asteptati la Biblioteca Gala Galaction sa participe la activitatile comune din cadrul proiectului Biblioteca de vacanta, sa treaca pragul institutiei cat mai des pentru a descoperi lumea fascinanta a cartilor si placerea lecturii.