Seara de muzica folk, in aer liber, la Rosiori

George Dumitrica

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rosiorenii au fost invitati vineri, la o seara de muzica folk, singurul gen de arta nepromovat pana acum la Rosiorii de Vede.

Evenimentul muzical organizat de Directia pentru cultura si Asociatia culturala Mileniul Trei a fost gazduit de fostul deputat George Dumitrica la Zona de agrement. Muzica folk a revenit in atentia rosiorenilor vineri seara la primul eveniment organizat de Directia pentru cultura si dedicat in exclusivitate acestui gen muzical. Parteneri in realizarea evenimentului au fost Asociatia culturala Mileniul Trei si George Dumitrica, fost deputat de Teleorman care a gazduit concertul de muzica folk la Zona de agrement, administrata de familia acestuia.
Amatorii de folk au petrecut o seara speciala in compania invitatilor, membrii cercului de muzica al Casei de cultura si solistii trupei Euroton care au pregatit pentru acest eveniment un repertoriu cu  piese cunoscute de cei care iubesc acest gen de muzica.
Spectacolul live a durat pana aproape de miezul noptii si multi dintre cei prezenti s-au alaturat artistilor fredonand impreuna refrene si piese de suflet binecunoscute chiar daca un astfel de eveniment nu a mai fost organizat pana acum la Rosiorii de Vede.