Spectacol de Stand-up comedy la Rosiori

Marius Gheorghiu

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sezonul spectacolelor s-a deschis in muncipiul Rosiorii de Vede. Intr-un loca din urbe, a avut loc primul show de stand up comedy din acest an. Publicul a fopst unul numeros, iar protagonist a fost jurnalistul Marius Gheorghiu, cunoscut pentru articolele pe care le publica in Academia Catavencu, dar si pentru spectacolele de comedie.

In momentul de fata in municipiul Rosiorii de Vede, nu exista o sala destinata specacolelor, iar tinerii sunt nevoiti sa isi petreaca timpul liber in diferite moduri. Asa ca aaseara si-au dat intalnire in incinta unui local din urbe, acolo unde a avut loc si primul spectacol de stand up comedy din acest an. Asadar sezonul de ras si voie buna s-a deschis la Rosiorii de Vede, protagonisti fiind Marius Gheorghiu de la Academia Catavencu si amicul sau Gabriel Dinu.

Pentru ca atmosefa a fost una pe masura, Marius a promis ca va revenii in muncipiul Rosiorii de Vede.

Pe langa spectacolele de stand up comedy, Marius este cunoscut si pentru articolele de satira pe care le publica in Academia Catavencu. Asadar unul este Marius cel ce face publicul sa rada, si altul este jurnalistul.
Prezenta a fost una numeroasa. Peste 60 de tineri rosioreni au asistat la primul show de stand up comedy al acestui an la Rosiorii de Vede.