Spectacol pentru toate varstele la Scrioastea

Ziua comunei Scrioastea

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Muzica si voie buna ,sambata seara, in Scrioastea. la sarbatoarea locala traditionala ce aduna intreaga suflare a comunei in ziua de Sfanta Maria la spectacolul oferit de autoritatile locale. La editia din acest an au cantat pentru locuitorii comunei Scrioastea Rodica Mitran, Ms Juve si Raluka.

Sarbatoare, cantec, dans si voie buna, sambata seara la Scrioastea unde localnicii au participat la spectacolul organizat de administratia locala de Ziua comunei, sarbatoare traditionala ce are loc in fiecare an pe 15 august. De partea artistica s-a ocupat, personal, edilul localitatii care a reusit sa acopere toate gusturile concetatenilor sai in materie de muzica. In deschidere a cantat formatia locala Acord, urmata de un moment special de dans sportiv iar interpreta Rodica Mitran a incantat audienta cu melodiile sale de suflet.

Edilul localitatii, Marian Sefu le-a urat tuturor o toamna bogata, i-a felicitat pe toti cei care poarta numele Sfintei Maria si i-a invitat la distractie alaturi de invitatii serii.

Admosfera s-a incins si mai tare cand au urcat pe scena ceilalti doi invitati speciali Ms Juve si Raluka iar un superb foc de artificii a incheiat seara de sarbatoare a comunei Scrioastea, desi distractia a mai tinut pana tarziu, in noapte la terasele cu mici si bere rece.