Spectacol umanitar in data de 13 decembrie pentru Alexandru Stoian

Alexandru Stoian

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La cei 9 anisori, Alexandru Stoian din muncipiul Alexandria isi doreste sa mearga in parc, sa alegre, sa joace fotbal. Din pcate nu poate face aceste lucruri normale din cauza problemelor de sanatate.

Pentru o viata normala, Alex are nevoie de o interventie chirurgicala in Viena. Suma necesara este de peste 20.000 euro. Pentru a veni spijinilui lui in data de 13 decembrie, la ora 18, in Sala Polivalenta din Alexandria va fi organizat un spectacol umanitar.
Cea mai mare bucurie pentru un parinte sunt copiii. Din pcate, soarat uneori este nedreapata, asa cum a fost si cu familia Stoian din Alexandria. Primul copil venit pe lume in sanul lor, Alex, acum in varsta de 9 anisori, a avut probleme de santate inca de la nastere, acestea accentunadu-se incepand cu  anul 2015.
Pentru a putea fi un baiat mereu cu zambetul pe buze, Alex are nevoie de o interventie chirurgicala la Viena, costul fiind de peste 20.000 de euro, parintii din pacate nu dispun de acesti bani. Pentru 2 zile de spitalizare, timp in care lui Alex i s-au facut investigatii medicale au fost platiti peste 6000 de euro.
Pentru a putea fi ajutat, pe data de 13 decembrie va fi organizat un spectacol umanitar la Sala Polivalenta din Alexandria. Un grup de artisti cunoscuti si-au unit fortele si vor canta pe gratis ca Alex sa fie ajutat. Intrarea este gratis, insa va exista o urna iar cei care vor lua parte pot dona cat considera ei.
Mama lui Alex, nu isi doreste altceva decat sa isi vada baiatul sanatos, vrea doar atat ca Alex sa merga alaturi de sora lui in parc.
Pentru bunca, cea care de cele mai multe ori se duce sa il ia pe Alex de la scoala, baiatul inseamna totul. Atunci cand vorbeste despre el, bunicuta izbucneste in lacrimi. Si este de inteles. Cand am stat de vorba cu mamaia Alexandrina, Alex s-a ghemuit lanaga ea.
Pana acum, pentru a trece mai usor peste probleme, atat Alex cat si parintii au fost sprijiniti de oameni cu suflet.
Alex are nevoie de noi toti sa poata pasii in viata ca un copil normal. Il putem ajuta participand in numar cat mai mare la spectacolul umanitar care va avea loc pe data de 13 decembrie, ora 18 la Sala Polivalenta din Alexandria sau putem dona bani in urmatoarele conturi bancare deschise la BCR, pentru lei RO33RNCB0526152947030001 si in euro RO06RNCB0526152947030002, titular Stoian Laiviu Alexandru. La sfarsitul lunii ianuarie Alex trebuie sa fie la Viena pentru a putea fi operat.