Stefan Garlea a primit distnctia de cetatean de onoare al Alexandriei

Stefan Garlea

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In fiecare an muncipalitatea alexandreana ofera titluri  de “Cetatean de onoare” al urbei. Anul acesta una dintre distinctii a mers la veteranul de razboi Ştefan Gârlea, ce a luptat pentru tara in cel de-al doilea Razboi Mondial.

An de an cu ocazia zilelor muncipiului Alexandria, municipalitatea ofera si titluri de “Cetatean de onoare”. Anul acesta aceasta una dintre distinctii a ajuns la Ştefan Gârlea, veteran de razboi care in al doilea Razboi Mondial s-a luptat pentru a apara partria mama. Diploma si placheta au fost inamanate astazi, iar alaturi de primarul Alexandriei a fost si prefectul judetului, Carmen Daniela Dan.
Desi a ajuns la o varsta destul de inaintata, veteranul isi aduce aminte fiecare moment petrecut pe campul de lupta. Tot acesta isi aduce aminte si cum a mers o mie de kilometrii pe jos pentru a ajunge inapoi in tara.
Tot acesta a mai declarat ca Roamania a avut un aport destul de mare in al doilea Razboi Mondia, din pacate insa imediat dupa pacea de la Paris, tara noastra a ramasa pe dinafara.