Sub genericul Schimbarea, Festivalul de teatru tanar Ideo Ideis si-a deschis astazi portile

Ideo IDEIS

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tu cum vezi schimbarea? Aceasta a fost întrebarea organizatorilor renumitului deja, festival de teatru Tânăr Ideo Ideis, care a luat ființă chiar aici și Alexandria și care se desfășoară în fiecare an, la începutul lunii august. Anul acesta, împlinește 15 ani, iar condițiile de derulare a spectacolelor și atelierulelor cu care eram obișnuiți sunt speciale, chiar diferite.

În plină pandemie de coronavirus, festivalul, care a devenit deja o tradiție și pe care tinerii din Alexandria îl așteptau nerăbdători se va desfășura anul acesta, cu respectarea tuturor măsurilor pentru răspândirea noului virus. La cea de-a 15 ediție, atelierele se vor ține în orașele de unde sunt cei înscriși, însă tot municipiul reședință de județ al Teleormanului rămâne epicentrul festivalului.
Pentru a preveni răspândirea infectărilor cu COVID 19, la toate spectacolele din aer liber, se va păstra distanțarea fizică, spectatorilor li se va măsura temperatura, iar măștile sunt obligatorii. Organizatorii s-au ocupat de toate aceste lucruri, pe care le vor respecta cu strictețe, cu atât mai mult cu cât evenimentele se țin în aer liber, pe platoul de la Finanțe și al o teresă de pe strada Av. Colfescu, din Alexandria.
Toate informațiile, dar și alte detalii importante legate de ediția a 15-a a Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis le puteți afla de pe pagina de socializare a acestuia sau de pe site.