Sute de alexandreni au participat la strangerea de fonduri pentru Eric

Impreuna pentru Eric

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Povestea lui Eric, băiețelul de 4 ani, bolnav de cefalee imună, cu șanse mari de recuperare a impresionat opinia publică din Teleorman și nu numai.

Meciurile de fotbal, organizate de reprezentanții firmei unde lucrează tatăl băiatul au adunat sute de oameni pe stadionul municipal din Alexandria, și mai apoi în Sala Polivalentă, unde s-a jucat un meci demonstrativ împotriva foștilor jucători de la Steaua București.

Alexăndrenii sunt oameni cu suflet. Dovadă stă numărul mare de oameni care a răspuns invitației organizatorului evenimentului de strângere de fonduri pentru Eric, băiețelul de 4 ani, grav bolnav, care are nevoie să se deplaseze lunar în Turcia pentru tratament. Ieri, pe stadionul municipal Alexandria, începând cu ora 10.00 s-a desfășurat o competiție fotbalistică între 3 echipe ale unor societăți comerciale din oraș și echipe de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, ISU Teleorman și tineretul Partidului Social Democrat. Pe o vreme nefavorabilă, cu ploaie mocănească, oameni cu suflet au pășit pe porțile stadionului și chiar dacă nu au rămas să vizioneze meciurile au donat din puținul lor sume de bani, care au ajuns în conturile familiei Mitran. Vali Badea, dar și Sorin Paraschiv, două nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare nu au stat deloc pe gânduri și s-au implicat în acțiunea de strângere de bani. Aceștia au adus la Alexandria, nume conscrate de foști colegi fotbaliști, pentru un meci demonstrativ, împotriva echipei câștigătoare din oraș, meci care s-a disputat, în prezența a sute de spectatori, în Sala Polivalentă.
Efectul evenimentul a fost cel scontat: s-a strâns o sumă frumoasă de bani, sumă care va contribui la însănătoșirea lui Eric.
Un lucru poate la fel de important a fost că mulți alexăndreni și-au adus copiii la meci. Felicitări, oameni buni! Felicitări organizatorilor! Felicitări instituțiilor publice care au răspuns imediat apelului de a-i sări în ajutor băiețelui, felicitări conducerii celor 3 operatori economici pentru implicarea în problemele comunității, felicitări fotbaliștilor, care benevol au venit la Alexandria și nu în ultimul rînd, felicitări, dragi alexăndreni, ați dovedit că vă pasă. Puteți dona în conturile următoare: EUR RO43 BTRLEURCRT0421704901, GBP RO98 BTRLGBPCRT0421704901 sau RON RO93 BTRLRONCRT0421704901. Conturile sunt deschise pe numele mamei, Marinela Mitran, la Banca Transilvania. Șansele de recuperare ale lui Eric sunt mari, haideți să întindem o mână de ajutor pentru un copil care are toată viața înainte.