Sute de copii din Zimnicea au luat parte la sarbatoarea zilei de 1 iunie

Desene pe asfalt la Zimnicea

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cateva sute de copii din Zimnicea au luat parte vineri la evenimentele dedicate acestei zile: intreceri de cross, role si biciclete, desene pe asfalt, serbari scolare in piata centrala a orasului. Cei mici s-au putut bucura si de adevaratul parc de distractii amplasat in centrul orasului, special pentru acest moment.

Centrul orasului Zimnicea a fost mai animat ca niciodata in dimineata zilei de 1 iunie, atunci cand orasul sarbatoreste varsta copilariei, dar si ziua urbei de la malul Dunarii. Un adevarat parc de distractii a stat la dispozitia celor mici special pentru aceasta ocazie, dar nu au lipsit nici traditionalele activitati ale acestei zile: intrecerile de biciclete, cross, sau role, dar si desenele pe asfalt. Scena din piata centrala a fost martora serbarilor scolare dedicate zilei internationale a copilului.
Cateva sute de copii au luat parte anul acesta la manifestarile organizate in cinstea zilei copilului.
Evenimentele legate de ziua orasului Zimnicea au continuat si in partea a doua a zilei de 1 iunie. Parada costumelor din materiale reciclabile, premierea elevilor cu  cele mai bune rezultate, concertele de muzica populara si muzica usoara , au reprezentat si anul acesta capetele de afis ale zilei.