Targul Agralimex s-a deschis la Alexandria

Agralimex

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Incepand de astazi si pana pe 23 august, ferimerii teleormaneni si nu numai pot vizita targul de utilaje agricole “Agralimex”, ajuns la editia cu numarul 25. Acesta se desfasoara in centrul muncipiului Alexandria.

Fermierii din judet si nu numai pot vizita incepand de astazi targul de utilaje agricole, ce se desfasoara in Alexandria, “Agralimex”. Editia din acest an este una jubiliara, anul acesta fiind editia cu numarul 25, dupa cum a declarat presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman, Marin Niculcea.
La eveniment au luat parte atat autoritati locale cat si judetene, iar presedintele Consiliului Judetean, Adrain Gadea a precizat ca de la an la an la acest targ expozantii sunt tot mai multi.
Pentru ca astazi s-au deschis portile “Agralimex”, la final a avut loc si taierea panglicii, semn ca targul poate fii vizitat.
Cei care si-au expus utilajele agricole sunt atat din judet cat si din tara, vizitatorii putand venii sa vada exponatele pan ape data de 23 august. Targul se desfasoara in centrul muncipiului Alexandria.