Tofeul Festivalului National de Muzica Usoara Teleorman Pop Fest a plecat la Slobozia

Eleonora Filipoiu

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Festivalul Național-concurs de muzică ușoară ”Teleorman Pop Fest”, ajuns la cea de-a 50-a ediție și-a desemnat aseară câștigătorii. Trofeul cel mare a plecat anul acesta la Slobozia, fiind obținut de cea mai mică concurentă, care a prestat pe scena de la Alexandria.

Chiar dacă vreme a fost potrivnică, chiar înainte cu câteva minute de începerea Galei Laureaților s-a pornit o ploaie mocănescă, alexăndrenii nu s-au dat duși cu una cu două de la spectacolul ce urma să îl ofere două dintre cele mai cunoscute și la modă artiste din industria muzicală ușoară, și anume Andra și Ioana Ignat.
Juriul, format din muzicieni și artiști consacrați a deliberat și hotărât ca premiul cel mare, oferit de Consiliul Județean Teleorman să îi revină Eleonorei Filipoiu, din Slobozia.
Celelalte premii au fost acordate pe rând de membrii juriului, care au considerat, printre altele că, prestația concurenților a fost mai bună anul acesta decât anul trecut. De asemenea, aceștia au salutat perseverența organizatorilor de a menține acest festival național la acest nivel, fiind al doilea pe țară ca longevitate.
Piesele ei sunt în vogă, toate radiourile din România difuzează melodiile ei în frenezie, fiind foarte apreciate de publicul larg. Mai mult, este și o tânără compozitoare. Da, ați ghicit, este vorba de Ioana Ignat, câștigătoare a concursului ”Vocea României”.
Poate cel mai așteptat moment al serii, deși ploaia se întețise a fost lăsat pentru finalul spectacolului. Artista care a urcat pe scenă în încheierea programului de seara trecută nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Aproape de miezul nopții, alexăndrenii s-au retras spre case, mulțumiți de organizarea și prestația, atât a concurenților, cât și a celor două artiste.