Trofeul Pe deal la Teleormanel a fost castigat de un concurent din Suceava

Florin Traian Costan

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Festivalul Pe deal la Teleormănel și-a desemnat aseară câștigătorii. Concurenții din Moldova s-au dovedit a fi cei mai buni, trofeul fiind adjudecat de Florin Traian Costan, din Suceava. La Teleorman a rămas premiul de popularitate, publicul apeciind prestația lui Florin Pieleanu.

Alexăndrenii s-au bucurat aseară de un spectacol de muzică populară de excepție, organizat de Centrul Județean de Cultură Teleorman. Pe scena Festivalului Pe deal la Teleormănel a avut loc gala laureaților concursului de folclor. Câștigătorul trofeului se numește Florin Traian Costan, din Suceava.
La începutul concursului, publicul a fost rugat să își aleagă concurentul pe care l au plăcut cel mai mult, iar la premiere, câștigător a ieșit teleormăneanul Florin Pieleanu.
Un moment emoționant pentru un om al culturii, care are o activitate tot atât de lungă ca a festivalului a fost cel dedicat raspodului Florin Ologeanu.
Pentru că i-a fost cinstită întreaga activitate, pe care și-a dedicat-o culturii, Flroin Ologeanu a ținut să spună câteva cuvinte.
Concertele susținute de nume mari ale muzicii populare românești au fost la fel de așteptate ca și Gala Laureaților, interpreții fiind răsplătiți cu ropote de aplauze, oferite de public.