Veteranii de razboi au fost sarbatoriti de autoritatile locale din municipiul Rosiori

Veterani Rosiori

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Veterani de razboi au fost sarbatoriti la Rosiorii de Vede in cadrul unui eveniment festiv organizat de administratia locala la Casa municipala de cultura. Doar 16 eroi rosioreni au mai participat la acest eveniment special dedicat bravilor ostasi romani ce au luptat pentru tara lor.

A fost  sarbatoare la Rosiorii de Vede pentru veteranii de razboi, omagiati intr-un cadru festiv de ziua lor. In 2007, cand guvernul a stabilit ca data 29 aprilie sa fie Ziua veteranilor de razboi, in semn de recunoastere a meritelor acestora pentru apararea independentei, suveranitatii, in tegritatii teritoriale si intereselor Romaniei, la Rosiorii de Vede erau in viata aproximativ 400 de eroi. Acum doar 16 veterani se mai pot bucura de aceasta zi de sarbatoare. In onoarea lor, dar si a celor trecuti in nemurire, administratia locala a organizat o serie de manifestari in semn de respect si admiratie pentru faptele lor.
Primarul municipiului Rosiorii de Vede le-a oferit veteranilor diplome de excelenta si premii din partea administratiei publice locale.
Ziua dedicata veteranilor de razboi s-a incheiat cu o masa festiva oferita de autoritatie locale celor eroilor rosioreni.